CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Wednesday, February 23, 2011

contest muncung paling cun habis...=))

Assalamualaikum...=))
hahaha..sye di tag oleh kwn sye yg comel nie...eika utk join contest nie.....=))








hahaha..nie gmbar yg sye nak prtaruhkan...hahahaha...x elok pon..x reti nak buat mulut muncung nie..hihihi..
                                                                      


gmbar nie bleyh x???hahahaha...x reti brgambar mulut muncung..hihihi



berminat x nak sertai contest nie????klu berminat,,,sila tgk syarat2 di bwah ini..=))


SYARAT² :
1. mestilah menjadi follower blog WawaWinkie nieh
2. buat satu entry khas dengan tajuk "CONTEST MUNCUNG PALING CUN HABIS" dan linkkan terus dekat post nieh
3. letakkan banner di atas nun kat entry tersebut dan di sidebar
4. letakkan 1 keping gambar SAHAJA yang menunjukkan muncung korang yang cun habis..
5. tag 5 rakan follower korang (pastikan diorang tahu)

okey dia suh taq 5 orang kan,so sye nak tag diorng ni.

ieja zukhi
jasyla rifhana
afiqah fitri
adilah halim
zaryfah

6. tarikh tutup adalah pada 28 FEBRUARI 2011


kalau rasa nak join boleh click kat sini.
WawaWinkie


p/s:  eika..chibi.da buat suda...hihihi..=))

0 comments:

Post a Comment