CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Tuesday, May 10, 2011

syg kamu semua sgt2...^_^

hello....

ok..this entry...sye nak cite psal kwn2 sye...



                                 first time I go to class 5 peridot ...                 you are the most adorable person in the class


I love to see your face ... because you are very cute

i hope...you will always remember me....i love u jia hui....


you are so beautiful...like a model....hihihi.....i love u more...hihihi

no matter what happen...i hope...we will be best friend forever and ever...thankz for being my friend dear....i want to be ur maruko forever...


siew hoey...thankz bcoz always stay beside me...



you are so cute...i love u siew hoey....<3


awk selalu jaga saya...awk selalu protect sye...sya rsa selamat bila ade dgn kamu....kamu slalu lindungi saya dri matahari...hihihi..sye suka...kamu selalu payungkan saye kalau saya nak balik ke asrama...walaupon asrama saya dekat je dgn kelas kita..tp..kamu mesti ajak saya jalan dgn kamu..sbb kamu ade payung...saya suka dgr kamu ckp..

maruko..jgn lalu situ...panas....hihi..kamu sgt sweet dear..

and...pling sye terharu..mse kamu dgn moli pegi tgk sye main bola tmpar..kamu pegi sokong sye wlaupon msa tu panas sgt...thankz dear...kamu bwk paper yg  tulis nama sye...and kata2 smangat untuk saya..saya terharu sgt siew hoey...xpernah ada kwn2 sye yg sngup buat mcm tu kat sye..thankz sgt2...sye rsa seronok sgt...and..rsa bngga bila kwn sye ckp..

wah...chibi seronoknya..ada org datang bg sokongan...
 i like... :)
front

back

tgk!! sye msih simpan lgi...sbb sye sgt appreciate sgala bnda yg awk bg kt sye..sgt terharu sbb kamu pegi mntk sain sume bdk2 klas kita...kamu baik sgt2 dgn sya.....sye rsa bertuah sgt sbb kamu caring sgt psal saya...sye ingt lagi..mse sye rehat jap dri main bola tmpr..kamu dtg..ajak sye pegi kantin...tp sye ckp..sye x nk pegi mkn sbb sye tkt nk lwan nnti...kamu dgn moli pegi beli biskut dkt dye...sye terharu sgt...knp la kmu baik sgt...hihihi...then..pas sye dh abis perlwanan..kira dh xmain lgi bola tmpar...awk belikn krim garnier kt sye...sbb muka sye msa tu gelap..haha...thankz god...muka sye dh kmbali normal...hihi..dah cerah kmbali...kamu selalu jga saya kan...kamu x nak sye gelap..hihihi...and...sye ingt lgi...mse sye ade latihn...sye x msk klas...bnyk hari...tp..sye akan tetap pegi klas sbb sye nk jmpa kamu smua..pastu..kamu bagi saya 1 note...kamu suruh sya bnyakn berehat sbb sye nmpk penat...kamu sgt sweet dear...kamu..jia hui dan moli...sgt care psal sye..bertuahnya saya sbb ada kawan mcm kamu semua...





sye syg kamu...sye suka peluk kamu..sebab kamu teddy bear saya....=))



thankz siew hoey sebab slalu ajar sya kimia bila sye x fhm....kamu sgt baik..selalu tolong saya...x kira ape pon..kamu mesti tolong saya...sya terharu sgt sbb ada kwan mcm kamu....


siew hoey...awk slalu jaga saya kn...awk selalu suruh sya tido awl...sbb awk ckp mata sye mcm panda klu tido lewat..hihihi....


walau ape pon jadi...janji ye...kita jdi kwan baik smpai bila2 ok...saya syg kamu my cute teddy bear...

siew hoey...thankz for everything...saya syg kamu sangat2..kamu selalu belanja saya...baiknya kamu..kamu slalu buat saya hepi....saya bahgia dgn kamu...thankz sbb bg sya pensil spongebob yg comel....wlpn dah rosak...kamu belikan yg baru utk saya..baiknya kamu...sye msih simpn lgi....=))



ok..nie la satu2nya kwn india yg penah sya ada...sumpah moli sgt baik..moli...aku syg ang sgt2...thankz ae sbb sudi jdi kwn aku....sory sbb kita slalu gaduh..sory sbb ang trpksa lyn prngai aku yg x bape matured nie..hihihi..tp..skrng da matured dh kn??hihi....wlpon kita gduh skjp ja...x smpai 1 hari..tp aku still nk mntk maaf kt ang..sbb aku slalu majuk dgn ang..sory..sbb aku nie cpat terasa dulu..tp skrng...aku dh kuat!!hihihi...and klu ang psan..kita slalu gduh mse aku nk dtg bintang...hihi,,..tu la..spe suh kcau aku..msa tu mood swing..haha...sory ye moli syg...thankz sbb...ang slalu bt mcm2 kt aku..bila aku lapar nk mkn nasi lemak...ang slalu belikn  utk aku..ang slalu tolong aku....thankz sgt2...and...sejujurnya aku katakan...aku rindu TEMBIKAI...hihihi...rindu nk tgk ang naik moto lgi..hihi...rindu nk hntar ang balik pas abis kimia...rindu sgala-galanya.....thankz sgt2 sbb ang xpenah lupa aku..means klu beli pape...ang mesti belikn utk aku skali..thankz yea....thankz sbb slalu blnja aku...aku x pnah dpt kwn india yg baik mcm ang...*maybe sbb aku bru kwn dgn ang...sbb tu xde lgi* hihi..tp..xde spe dpt gnti ang dlm hati aku..hihi..aku x mau mna2 bdk india lain jdi bff aku...aku nk ang sorng je...=))


and...thankz sbb jga pemakanan aku...hahaha....aku ingt lg...ang slalu ckp.
.mkn bnyak haih makcik nie...ptut la gemuk..
kejam gler ayat ang...hihihi...benci!!1hihihi
and...aku rindu nk pnggil ang nipis...hihiii
and thankz to moli. jia hui..and siew hoey..sbb..mse bulan puasa...mse sye x bleyh puasa...kmu bwk mkanan kt sye..sbb kamu tkt sye lapar..hihi..sye ingt lgi..psal gula2 kpas...hihihi...thankz sgt2...kamu smua bergilr2 bawa makanan kt saya..and..kmu smua selalu tanya saya...maruko..puasa x hari nie..hihihi...sye suka dgr kamu ckp dgn sye mcm tu...comel sgt2...=))

and...sye rindu nk dgr...jia hui dgn siew hoey ckp...

maruko..nk pegi toilet x??
maruko...nak pegi kantin x??

kemana saja sya pergi..kamu semua mesti teman saya..jarang saya pergi sorng2..kecuali la klu saya merajuk dgn moli..hihihi

sye rsa mcm princess bila ada dgn kamu semua..sye rsa mcm seorg bdk kecil yg dijaga dgn baik oleh kamu semua...kamu jaga saya dgn baik....

jujur saya ckp..kadang2...saya jelez bila ada malay girl cuba nak ambil kamu semua dari saya..mean nak kamu jadi bestfriend dia...saya jelez sgt..hihi...sbb saya takut...saya kehilangan best friend mcm kamu semua...saya takut kamu semua tinggl saya..nanti sye xde kwn... =(




moli...aku trinign nk amik gmbr dgn ang..tp ang x mau dulu..kn dh xde gmbr kita....huhu..=[

ok..nie si manis kah chian...hihi...Moli suka buli kah chian..hihi...km x 1 kelas..so...sye x rapat sgt dgn kah chian...tp..km tetap kawan baik... :)
thankz kah chian for being my friends...best friends forever...
sory kalau sye pon mcm moli suka buli kamu...hihihi..actually km bukan buli kamu..juz utk bergurau je...kamu jgn terasa dgn moli ok...km cuma bergurau......nanti saya xde dh nak protect kamu..nak bela kamu...hihi...kamu jaga diri ok..jgn bagi moli buli kamu!hihiihi

moli xde!!hihihi...nie la kwn baik saya...syg diorng sgt2!!





sya bangga sebab kami kawan 1 malaysia....hihi



ok..jujur cakap..saya jeles sbb sye xde skali..huhuu




kwn2 terbaik pernah sye ada...

maaf x clear..hihi...snap gmbr yg de dlm buku nie..hihihi..yg ori xde la...ade kat kah chian gmbr2 nie...


jia hui..siew hoey...nnti sy mesti rindu nak lentok kpala atas bahu kamu..='(

siew hoey tulis+ lukis...dia sgt kretif!!!



my hubby..kah3...jia hui and shuting...

\
jelesnya gambar saya xde skali...=(



friends....thank you very much...thankz for everything...sy selalu hepi bila ada dengan kamu semua...dulu..tiap2 hari sy semangat nk pegi sekolah..nk jumpa kamu semua...tp...last2..kita berpisah juga kan..mcm moli ckp..setiap pertemuan ada perpisahan...biar la kita berpisah jauh mana pon..tapi..saya x kan pernah lupa kamu semua..saya syg kamu semua...kamu semua sentiasa di hati saya....sayang kamu semua.!!!
nnti selalu msj  sye ok..

Lim siew hoey....Ang Jia Hui...K Theinmolzi...Lee Kah chian...Tan Shuting...bff forever....
                                                              i  u alll....muahhhh..      



  ok..jujur...saya selalu menangis bila fikir nak berpisah dengan kamu semua....and...semalam..saya menangis dengan teruk skali...sbb...saya akan berpisah dengan kamu semua....this thursday..kita snap pic bnyk2 ok...smlm sye nangis teruk sgt...smpai rsa mcm nk demam..



lot of love
princess chibi/princess strawberry


princess strawberry...a.k.a...princess chibi..hihi
princess tembikai...a.k.a.  princess moli
princess apple a.k.a  princess jia hui..
princess chery a.k.a  princess chian
 princess honeydew a.k.a princess siew hoey (sory i cant find pic honeydew for u dear..)





ok...ade lgi 4 entry nk kna buat...chaiyok chibi!!hihii....esok nk cte psal geng A.K.O.O.O. plak esok...:))
goodbye all my frenz...i love u all so much..

0 comments:

Post a Comment