CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Monday, April 13, 2015

2015 ~new life~


Assalamualaikum
 dah lama rasanya x update blog.. last update pon 2012 wei!! hahaha
now im officially 22.. dah mcm2 benda yg aku lalui.. pengalaman mengajar kita erti kedewasaan.. haha..eh btol tatau? fail btoil la ayat bm ala2 a samad said ni.. haha.. sedikit update about myself spnjang 3 thn ni..



iolsss dah graduate kwn2 !!! :D
Diploma in tourism management.


currently belajar kat ................................................


UITM PUNCAK ALAM!!

Sarjana Muda Sains (kepujian) Pengurusan Pelancongan

yuhooooo.. haha.. hari2 aku mendaki tangga kejayaan ini.. 200 anak tangga.. p balik 500 gak la.. tu x kira kalau ada kelas petang.. kalau ada kelas ptg darab la 2.. haha.. 
2 tahun di sini.. done 1 year.. another 1 year..
i cant wait!! haha
penat duduk sini.. nk g mana2 pun jauh.. jem lagi.. adoiii..
rindu alor setar.. best blajar kt sna..hehe
kat sini x bwk moto pon.. nak jimat..
thn depan habis lah study!! weee!! hehe
xsabarnya.. nak keja.. nak pegang duit..
nk travel!! slagi dok bujang ni. travel la jauh2.. nanti kalau dh kawin.. dh ada tanggungjawab dah.. dpt suami x suka travel plak jenuh! haha.. so hargailah masa single ni kwn2.. hehe

so nak kenal kan lah ckit kwn2 iolss time degree ni.. hehe.. 


my new friends.. hehe. kenal time degree ni lah. alhamdullilah Allah kurniakan kwn yg baik2 utk sma2 berjuang degree ni.. hehe
(ignore my face..kahkahkah..kdg g kelas mcm ni la ha..selekeh je.. kdg pakai eyeliner..kdg xpakai apa cenggini)

mula2 rapat dgn 2 org ni je.. hehe.. sorng knl time dip lgi. sorng knal kt cni.. hehe..


hari2 kalau boleh nk selfie gini.. haha.. tp sedar muka x cntik so xde lah nk post selalu.. haha :P


ni geng besar kitaorg.. kahkahkah.. :P

this is my one and only 1 bestfriend lelaki yg aku ada.. haha.. aku.. x suka sgt nk kwn dgn insan bernama lelaki ni.. aku kalau nk kawan pun aku suka kwn dgn org yg aku yakin xkn jatuh hati.. haha.. sbb mls la... leceh.. japgy kwn kejap pastu acah2 jatuh cinta,, pastu menjauh gitu..trust me.. bila aku declare uolss jdi kwn iolss.. and aku guna aku hang tu.. prcayalah.. kau telah di friendzone.. hahaha :P

 this is my roommate! hehe.. alhamdullilah sem ni dpt 1 bilik lgi dgn dia..
alhamdullilah dpt roommate yg 1 kepala.. yg bnyk ckp mcm aku.. haha.. hari 1 pun dh serasi dgn bdk ni.. mungkin sbb km sma2 org kedah kot..maybeeee.. haha
menangis brsama.. ketawa bersama..
may this friendship remain forever nafhah! hehe


ni housemate aku msa sem 1.. hehe.. nafhah je xde dlm gmbr.. hehe.. tp sem ni nor (tudung cekelet) duduk umah lain.. but km still rapat lgi la.. hehe.. meet my housemate wanie! sem ni km 1 umah lgi.. 



meet ema and reen! hehe.. ema kenal dri dip.. reen knal kt sni.. hehe.. geng g mkn sma2, geng lepak, geng shopping, geng jalan2.. hehe





dri ckit..last2 bergabung semuanya.. hehe.. semua kenal each other.. hehe.. meet my new kesayangan
nafhah, ema, reen, acik, wanie, es, nor and tyrah


org slalu ckp.. klu dpt kwn baru.. jgn lupa kwn lma.. hehe.. of coz iols x lupa..


my travel buddies!! hihi..
susah senang sma2 dri dip.. gila x syg kn? hehe
smpai skrng still contact each other.. make sure each other ok..
to be honest.. sorry but aku slalu doakan smoga diorng x dpt kwn baru.. haha.. so that nanti diorng x lupa aku and slalu ingt aku..hehe.. sorry guys :')

tiap kali cuti sem mesti bincang nk g vacay kt mna.. hehe. hope 1 day dpt travel Europe dgn diorng.. 1 day insyaallah


done! hehe.. sedikit sebanyak ttg iols.. hehe.. aku hari2 g kelas cenggini je.. mls nk brgaya mcm mak datin..make it simple la kn.. hehe.. pakai make up tebal2.. baju grand2 nk g blajar ke nk g mna an..hehe.if kalau nk org jatuh cinta dgn kita pun.. biarlah jatuh cinta dgn kita seadanya



my baby dh besar.. huwaaa..cepat gla lah bdk ni besar tau.. huhu.. dh 4 thn dh dia.. dah pndai ckp..kdg ckp mcm org tua2 ja.. haha.. p mna org kata anak.. muka km nak sma maybe.. haha.. manja dia ni dgn acik dia.. kalau nk tidoq cri acik dia.. dlm kereta tu wajib la duduk dgn acik dia kalau mak drive.. dia mau tidoq atas acik dia ja kalau acik dia ada.. 

ok sampai sini sja coretanku.. akan di update lgi nanti.. 


hati hanya 1.. bukan dua.. hanya utk 1.. bukan 2..
im still in love with the same person..only 1 name..dri dulu smpai skrng.. opps :P




0 comments:

Post a Comment