CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Saturday, March 12, 2011

day 3 and day 4

Assalamualaikum...

ok..sye nak cita psal hari ke 3 and ke 4 pe yg jdi kt sye msa buat latihan moto tu....ok..yg pnting..sye dah x nangis ok!!!!!http://facemot.blogspot.com/



Day 3..http://www.emocutez.com.

  • nothing happen...mse first2 smpai..cikgu baik yg jaga..cikgu hafidz nma dia..ok...seyes ckp..best sgt..bgus2http://www.emocutez.com...sbb..cikgu garang tu x de...so...x la tkt sgt..then...sye bgtau la dia sye x reti lgi nak buat break bahaya and tongkat utama tu..hihi....sye ckp x nak buat yg dlm litar tu lagi..nk suh dia ajar dulu...
  • then dia ckp....dia suh sye cuba dulu..nnti dia tgk sye buat mcm ner..boleh ke x...and..1 lgi pilihan dia bg..dia suh sye cuba buat latihan break kecemasan kt blakang tu dulu..sorng2 ok! pastu..sye ckp la...klu buat sorng2...sye x nak la...klu de ckgu skali x pe la...*bkn nak mngatal dgn cikgu ok!!* ye la..sye mna la cekap lgi nak bwk..tkt la nak buat sorng2...pastu cikgu tu ckp..klu mcm tu..kmu duduk dulu...tgk diorng buat mcm ner....pastu..sye ckp ok je la..and pegi duduk..tnggu giliran sye plak..hihihi
  • pastu..cikgu garang tu dtg..ingt x nak dtg dah..hihi...bru je nk sronok...x lma pas tu..tgk dia dok bncang2 dgn ckgu hafidz...yea..sye tawu..mesti bincng psal sye..sbb..ckgu tu asyik tgk sye je msa diorng tgh smbang...x lma pastu..ckgu tu pnggl..rsa mlas je nak pegi sbb ckgu garang tu ade t situ..ckgu tu suh sye cuba buat dulu...so..sye pon buat je la..haha...bwk moto ikut cara sye sndirihttp://www.emocutez.com...hihi..alhamdullillah..suma ok2 saja...gembira sgt hari tu..hihi...ingt lagi x..sye penah cita..de sorng boy nie pakaikan helmet kat sye?? haha...dia pon de hari tu...dia baik..hihi..mse kena buat 10 perkara tu...sye x tawu lgi..tp..ckgu2 tu pon x ckp pe pon..ye la..sye kan x tawu pe lgi..hihii....boys tu la yg ajar sye buat 10 prkara tu..haha..thankz yea...awk baik sgthttp://www.emocutez.com...pas abis latihan..balik umah dgn senang hati..haha..tp..td...sye sorng je girl dlm kreta kak ani..haha..malunya...ari nie kakak tu bwk km pegi mkn2 lgi..http://www.emocutez.combaiknya dia..dh la dia yg blnja...i lebiu la kak anihttp://www.emocutez.com....pastu..trus balik umah..tido..hihi..ye la..demam x baik lgi...http://www.emocutez.com...ok..abis suda....utk hari yg ke 3 nie....




Day 4.http://www.emocutez.com



  • yea..kluar umah dgn harapan..hari nie akan bwa tuah lagi..hihihi...
  • hari ke 4 nie..cikgu garang tu yg jaga...so...sye kena la berani kan..sye pegi jumpa dia pas bagi borng tu dgn muka kesianhttp://www.emocutez.com.and.sye ckp kt dia dgn lemah lmbut dan sopan santun.....yg.sye x reti lagi nak buat tongkat utama tu...pastu..dia ckp..x pa...buat tongkat 1 je dulu,,dlm hati...alhamdullillah x kena marah..hahaha..
  • ok...sumpah...sye tnggu bila la ckgu hafidz nak mai..sye harap sgt dia dtg awl...http://www.emocutez.com..bkn pe..sye tkt la klu ckgu tu sorng je de..stgy keja nak marah ja..klu da ckgu hafidz..kurng sikit...
  • and..hari tu..sye trnampak ssuatu...de girl nangis sbb ckgu garang tu!!ok..and..anda tawu ape yg sye rasa???rasa lega sgt...sbb..bkn sye sorng je yg nangis.hihi...then dgr org2 tepi sye dok smbang..dia ckp..dia pon nangis gak msa first dtg..ye la...cikgu tu..org x reti pe g..ajar la..nie nak marah2..mencik!!
  • kesian dkt girl tu...dia nangis..tp x la teruk mcm sye..mula2 dtg dia da kena mrh sbb brsmbang...ckgu pnggil suh dia msuk litar..dia x dgr...truk gak kena marahhttp://www.emocutez.com...pastu..moto plak x bleyh nak idup...pe g...lma gak dia cuba..last2..dia pi pnggl ckgu grang tu...ckgu garang tu  mai la start moto tu..bila da bleyh start..dia tutup balik suis moto tu..gila jahat..hahaha...cian girl tu..nsib la sye x kena mcm dia..pastu...msa dia dok buat latihan..dia asyik kena tgr je..sja je kan ckgu tu..dok aim org je keja diahttp://www.emocutez.com...pastu..girl tu geram kot..dia tinggal moto tu dlm litar...pastu.pi kat meja ckgu dgn muka marah+masam+ nangis ckp dia x mau buat da latihan tu http://www.emocutez.com.....ok...dia mcm dok tnjuk perasaan kt ckgu tu....mmg marah truk dia kt ckgu tu...pastu...bila da dpat borng tu balik...dia trus blah mcm tu je..tnggl moto tu kt situ...tp kanhttp://www.emocutez.com..sye rsa..dia x patut bt mcm tu...at least..dia kena la da rsa tnggungjwb...jgn la tinggl moto tu mcm tu je..last2...ckgu tu pi amik sndiri moto tu..hakhak..
  • ok..my turn plak nak bwk moto..hari tu...sye bwk helmet sndiri..sbb..sye x reti nak ikat helmet diorng pnya tu..hihihi..smlm sye de cuba..tp x bleyh gak...so..smlm ade lgi org tolong pakaikn helmet kt sye lagi..thankz ye kakak comel..so..x mau da brgntung kt org..sye bwk la helmet sndiri..malu la klu tiap2 kali mcm tuhttp://www.emocutez.com..hihi
  • msa tgh bwk..nsib ok je..ckgu tu xde la marah pon...ade la dia tgur sikit2...sye bleyh la trima sbb tu mmg salah sye...so..x la trasa sgt...
  • yg sye geram kt dia...dia lpas marah kt girl yg nangis tu kt sye..dok bleter kt sye..mcm pe g...sakit hati pon de gak..tp..snyum je la wlpun snyum tu x ikhlashttp://www.emocutez.com...ayat dia x leyh blah gler...dia ckp..sye da larat da nk layan karenah kamu....moto x bleyh start pon nak mngamuk..org lain bleyh ja bwk..guna moto yg sama...ok fine..mula2 sye ingt dia kta kt sye...rupa2nya kta kt budak pompuan td..tp..apasal ckp kt saya...sya x buat prngai pon ok!!!hihi..*mood geram...http://www.emocutez.com*
  • haha..x de pe sgt..alhamdullillah..ckgu tu ok je...x marah2 sye..pastu..trus balik umah dgn kak ani...mcm2 km smbang...dok bergosip mcm2 dlm kretahttp://www.emocutez.comhttp://www.emocutez.com..hihi..smpat gak dok mngutuk ckgu garang tu..hihihi...bkn sye ok!!kak ani yg cita and kata kt dia..sye dgr je..hihihi...dia ckp..ckgu tu duduk kedah je..org kodiang je..tp ckp kl..haha..dia dok cita sal ckgu garang tu..mmg ramai org x suka dia..haha
  • pas tu...sblom balik umah,kak ani bwk sye pegi jalan2 lagihttp://www.emocutez.com.....skali lgi..sye pergi msuk siam lagi dgn kak ani..dia bwk sye pegi siam lagi..hihihi..baik dia nie..dah la blnja sye mcm2 dah..pagi sblom pegi latihan, dia bwk sye pergi breakfast...tp..sye x mkn pon la...x lalu nak mkn pagi..juz minum air je....seyes dia baik gila..dah la pnyayang...dia syg sgt kucinghttp://www.emocutez.com....klu jmpa kucing...conform bg makan..hihi..dlm kreta dia..de 1 balang makanan kucing...baik kan..kagum dgn dia....

ok..x sabar plak nk bgi habis lesen moto nie..wlpn sye x cekap lgi...hope..x de pape yg akan brlaku pas nie...cikgu garang...tolong maintain mood anda mcm skrng...ta mau mrh2 sye ok!!
yea..abis lesen moto nie..nak buat lesen keta plak..insyaallah...teruja plak nak blajar kreta..http://www.emocutez.comsbb..nnti kak ani yg akan ajar sye...best2!!x jmpa ckgu garng tu lgi..bweek...http://www.emocutez.com...cpat la abis..hihihi





i miss my dear so much!!!http://www.emocutez.comlgi 11 hari lgi...cepat la habis exam!!!hihihi...rindu awk sgt ok....esok ade knduri kat rumah tok sye...pak su sye kwin..hihi....tema kaler biru...so..sye xde bju kaler biru...sye akan pakai bju hitam esok...bju tu..kwn baik sye suka sgt bila sye pkai..dia ckp..mcm tua puteri..hahaha...jom..nak tido....http://www.emocutez.comlewat suda..esok x brseri la muka sye..hihii..papai smua..luv u all.....http://www.emocutez.com


p/s: tamaknya sye..post 3 entry dlm 1 hari..haha..tu la..spe suh lma da x update..hihihii..sye utang 3 cita lgi dgn kwn sye...esok2 sye update lagi ok...syg sarah...muahh...http://www.emocutez.com

0 comments:

Post a Comment